DNS (Domain Name System)

Hosting eenvoudig maken.

Image

Wat is DNS?

DNS is het systeem dat internetadressen (zoals www.jouwwebsite.nl) vertaalt naar IP-adressen (zoals 192.168.1.1), waardoor computers over de hele wereld kunnen communiceren. Het is de ruggengraat van het internet en een cruciaal onderdeel van jouw online activiteiten.

Waarom is DNS Belangrijk?

Een solide DNS-infrastructuur is essentieel voor:

Betrouwbaarheid

Onze redundante DNS-servers zorgen ervoor dat jouw website altijd beschikbaar is, zelfs bij serveruitval of netwerkproblemen.

Beveiliging

Onze DNS-diensten bieden bescherming tegen DDoS-aanvallen en DNS-spoofing, waardoor jouw website veilig blijft.

Snelheid

Snelle DNS-resolutie betekent snellere laadtijden voor jouw website, wat de gebruikerservaring verbetert en helpt bij SEO-rankings.

Flexibiliteit

Every component and plugin is well documented with live examples.

Waarom Kiezen voor Flyhost?

Bij Flyhost begrijpen we dat DNS van vitaal belang is voor jouw online aanwezigheid. Onze toegewijde experts staan klaar om je te ondersteunen bij al jouw DNS-behoeften, of je nu een kleine blog of een grote e-commerce site hebt.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze DNS-diensten kunnen bijdragen aan de betrouwbaarheid, snelheid en beveiliging van jouw online activiteiten. Samen bouwen we aan een sterke digitale aanwezigheid voor jouw merk.

Veelgestelde vragen

DNS-wijzigingen kunnen enkele uren tot 48 uur duren om wereldwijd te worden verspreid. Dit wordt de DNS-propagatietijd genoemd.
DNS-records bewerken of toevoegen kan via ons controlepaneel
Ja, onze DNS-hosting ondersteunt IPv6 via AAAA-records. Je kunt zowel IPv4- als IPv6-adressen koppelen aan je domeinen.
Ja, je kunt subdomeinen maken en beheren met onze DNS-hostingdienst. Je kunt CNAME- of A-records gebruiken om subdomeinen naar verschillende servers of services te verwijzen.
Om je domeinnaam te koppelen aan je hostingaccount, dien je de DNS-records aan te passen, zodat ze verwijzen naar de IP-adressen van onze servers. De benodigde informatie kun je vinden in het controlepaneel van je hostingaccount of door contact op te nemen met onze klantenservice.