Plesk-paneel

Eenvoudig beheer van je website

Image


Het beheer van je hosting is essentieel om ervoor te zorgen dat je website soepel draait en optimaal presteert. Bij Flyhost bieden we je de krachtige Plesk controlepaneel, een gebruiksvriendelijke en intuïtieve tool waarmee je alle aspecten van je hostingomgeving kunt beheren. Hier zijn enkele van de belangrijkste functies van het Plesk-paneel voor onze gewaardeerde klanten:

Image

Websitebeheer

Met Plesk kun je moeiteloos nieuwe websites maken, bestaande websites aanpassen en zelfs eenvoudig back-ups maken en herstellen van je websitebestanden en databases.

Bestandsbeheer

Blader door je websitebestanden, maak mappen aan, upload en download bestanden met behulp van de ingebouwde bestandsmanager van Plesk. Het is een handige tool voor ontwikkelaars en webmasters.

Databasebeheer

Beheer je databases, maak nieuwe databases aan, wijzig gebruikersrechten en voer SQL-query’s uit via de Plesk-databasebeheertool.

Beveiliging

Plesk biedt geavanceerde beveiligingsfuncties zoals SSL-certificaatbeheer, firewallopties en automatische beveiligingsupdates om ervoor te zorgen dat je website beschermd is tegen bedreigingen.

Statistieken en monitoring

Houd het verkeer naar je website bij, bekijk statistieken en ontvang meldingen over serverprestaties om eventuele problemen proactief aan te pakken.

Met het Plesk-controlepaneel van onze hostingprovider heb je de controle over je hostingomgeving binnen handbereik. Het is ontworpen om het beheer van je hostingpakket eenvoudig en efficiënt te maken, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien en succesvol maken van je website. Als je hulp nodig hebt of vragen hebt over het gebruik van Plesk, staat ons ondersteuningsteam altijd klaar om je te assisteren.

Veelgestelde vragen

Met Plesk kun je eenvoudig domeinen toevoegen, bestanden beheren, databases maken, e-mailaccounts configureren en meer via een gebruiksvriendelijke interface.
We bieden de nieuwste versies van Plesk om ervoor te zorgen dat je kunt profiteren van de nieuwste functies en beveiligingsupdates.
Plesk biedt meerdere beveiligingslagen, waaronder firewalls, automatische updates en malware-scanning om je website te beschermen.
Ja, je kunt meerdere domeinen en websites beheren vanuit één Plesk-account.
Ons technische ondersteuningsteam staat klaar om je te helpen bij eventuele vragen of problemen met Plesk.
Ja, je kunt e-commerceplatforms zoals WooCommerce op Plesk hosten.