Verhuisservice

Maak het overstappen van hostingprovider een stuk eenvoudiger met onze verhuisservice

Image

Bij Flyhost begrijpen we dat het overstappen van de ene hostingprovider naar de andere een tijdrovend en soms complex proces kan zijn. Daarom hebben we onze verhuisservice ontworpen om dit proces voor jou zo moeiteloos mogelijk te maken.

Overstappen is Eenvoudig

 • 1.

  Consultatie
  Neem contact met ons op en plan een gratis consultatie. We bespreken jouw huidige hostingomgeving en luisteren naar jouw doelen.

 • 2.

  Aanpassing
  We passen ons verhuisplan aan jouw behoeften aan, zodat alles soepel verloopt en niets over het hoofd wordt gezien.

 • 3.

  Uitvoering
  Ons team voert de verhuizing uit op een tijdstip dat voor jou geschikt is, met minimale verstoring voor jouw website en bedrijf.

 • 4.

  Nazorg
  We staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen, zelfs nadat de verhuizing is voltooid.

Image

Bij Flyhost geloven we dat overstappen naar een nieuwe hostingprovider een spannende stap kan zijn. We willen ervoor zorgen dat deze stap voor jou stressvrij en probleemloos verloopt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze verhuisservice jou kan helpen jouw online aanwezigheid te verbeteren zonder gedoe en complicaties.

Veelgestelde vragen

Een verhuisservice is een dienst waarmee je je bestaande website moeiteloos naar een nieuwe hostingprovider kunt overbrengen. Dit kan handig zijn als je van hostingprovider wilt veranderen of als je hulp nodig hebt bij het verhuizen van je site
We hebben meestal toegang tot je huidige hostingaccount nodig, evenals de benodigde inloggegevens. Ons team zal je begeleiden bij het verzamelen van deze gegevens
De duur van de websiteverhuizing kan variëren afhankelijk van de complexiteit van je site en de omvang van de gegevens. Over het algemeen streven we ernaar om de verhuizing zo snel mogelijk te voltooien.
Nadat de verhuizing is voltooid en je tevreden bent met onze service, kun je ervoor kiezen om je oude hostingaccount bij je vorige provider te annuleren.
Ons team zal je op de hoogte brengen zodra de websiteverhuizing is voltooid.