Hulp nodig?

We helpen je graag bij het opzetten van een webhostingpakket of ondersteuning bij het instellen van je e-mail.

Image

Bij Flyhost begrijpen we dat uw online aanwezigheid cruciaal is voor het succes van uw bedrijf. Daarom streven we ernaar om niet alleen de beste hostingdiensten te leveren, maar ook ongeëvenaarde ondersteuning te bieden aan al onze klanten. Wij geloven dat geweldige hosting alleen kan bloeien met uitstekende support. Hier is waarom u kunt vertrouwen op onze toegewijde supportteam:

Deskundige Technici

Ons team bestaat uit ervaren en hooggekwalificeerde technici die de ins en outs van hosting begrijpen. Of het nu gaat om serverconfiguraties, software-updates of het oplossen van problemen, wij hebben de kennis en expertise om uw vragen te beantwoorden en uw problemen op te lossen.

Snelle Respons

Tijd is kostbaar, en we begrijpen dat u geen tijd wilt verspillen aan het wachten op een antwoord. Onze supportmedewerkers reageren snel op uw vragen en streven ernaar om uw problemen zo snel mogelijk op te lossen, zodat u weer kunt focussen op uw bedrijf.

Persoonlijke Aandacht

Bij Flyhost geloven we in persoonlijke service. U bent geen nummer voor ons; u bent een gewaardeerde klant. We luisteren naar uw specifieke behoeften en bieden op maat gemaakte oplossingen en ondersteuning die perfect aansluiten op uw bedrijf.

Uitgebreide Kennisbank

Naast directe ondersteuning bieden we ook een uitgebreide kennisbank met handleidingen, tutorials en veelgestelde vragen om u te helpen bij het oplossen van veelvoorkomende problemen en het optimaliseren van uw hostingomgeving.

Front process

Once you are invited to Front Agency, you company will be set within days.

Find Out More
Image

Product design

Easy and fast adjustments of elements are possible with Front template.

Find Out More
Image

Front process

Once you are invited to Front Agency, you company will be set within days.

Find Out More
Image

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Neem dan contact op met de klantenservice via de beschikbare contactmogelijkheden hieronder.

Contactformulier

[email protected]

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00

Binnen 6 uur reactie

Image

Telefoon

030 20 72 488

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00

Service van een specialist

Image