Hosting specificaties

Maak het overstappen van hostingprovider een stuk eenvoudiger met onze verhuisservice

Image

Server Specificaties

Ontdek de kracht achter onze hostingdiensten met onze indrukwekkende server specificaties. Bij Flyhost geloven we in het bieden van prestatie, betrouwbaarheid en veelzijdigheid aan onze klanten. Leer meer over onze krachtige hardware en functies die uw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten zullen tillen.

Dedicated AMD EPYC-processors

Onze server wordt aangedreven door de krachtige 2nd Gen AMD EPYC-processors met een indrukwekkende boostkloksnelheid van 3,3 GHz. Dit betekent razendsnelle verwerking van verzoeken en een verbeterde algehele prestatie voor jullie websites en applicaties.

NVMe-opslag

Met 400 GB aan distributed NVMe-opslag profiteer je van ultrasnelle toegang tot je gegevens. Dit maakt niet alleen de laadtijden van je websites korter, maar zorgt er ook voor dat databases en applicaties snel reageren.

Hoge Bandbreedte

Onze server biedt een indrukwekkende bandbreedte van 2,5 GB/s, wat betekent dat jullie bezoekers moeiteloos toegang hebben tot jullie inhoud, ongeacht de grootte of het verkeersvolume van jullie website.

Royale Trafficlimiet

Met 20 TB aan pooled traffic hoef je je geen zorgen te maken over het verbruik van je datalimiet. Je kunt ongehinderd groeien en verkeer genereren zonder extra kosten.

Ingebouwde Beveiliging

Onze server is uitgerust met een geavanceerde firewall om je gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bedreigingen. Je online activa zijn veilig bij ons.

IPv4 & IPv6 Ondersteuning

We bieden ondersteuning voor zowel IPv4 als IPv6, zodat je je online aanwezigheid kunt uitbreiden en tegelijkertijd kunt voldoen aan de nieuwste internetstandaarden.

Uitgebreide PHP-ondersteuning

Of je nu de nieuwste PHP-versies nodig hebt voor je moderne applicaties of oudere versies voor bestaande projecten, we bieden de flexibiliteit om aan je behoeften te voldoen.