Waar kunnen we je mee helpen?

Populaire onderwerpen: Wordpress, Hosting, Plesk

Contactformulier

[email protected]

Image

Support

Nog vragen?

Image

Telefoon

030 20 72 488

Image

Een website bouwen met WordPress

Het bouwen van een website met WordPress wordt nog eenvoudiger en efficiënter wanneer u gebruikmaakt van krachtige tools zoals Plesk en WordPress Toolkit. Als hostingprovider begrijpt u hoe belangrijk het is om uw klanten de beste tools te bieden om snel en moeiteloos websites te maken. In dit artikel laten we zien hoe Plesk en…

Image Description

Het bouwen van een website met WordPress wordt nog eenvoudiger en efficiënter wanneer u gebruikmaakt van krachtige tools zoals Plesk en WordPress Toolkit. Als hostingprovider begrijpt u hoe belangrijk het is om uw klanten de beste tools te bieden om snel en moeiteloos websites te maken. In dit artikel laten we zien hoe Plesk en WordPress Toolkit het installatieproces van WordPress vereenvoudigen en verbeteren.

Stap 1: Toegang tot Plesk

  1. Inloggen op uw Hostingaccount: Ga naar uw hostingaccount en log in op het Plesk-beheerpaneel.

Stap 2: WordPress Toolkit Activeren

  1. WordPress Toolkit Zoeken: Binnen Plesk zoekt u naar de WordPress Toolkit en activeert u deze.

Stap 3: WordPress Installeren

  1. Nieuwe WordPress-website Aanmaken: Klik op “Nieuwe WordPress-website” om het installatieproces te starten.
  2. Configureer de Website: Vul de benodigde informatie in, zoals de domeinnaam, de map waarin WordPress moet worden geïnstalleerd, en stel de gewenste beheerdersgegevens in.
  3. Installeren: Klik op “Installeren” om WordPress op de opgegeven locatie te installeren.

Stap 4: Beheer uw WordPress-website

  1. WordPress Toolkit Dashboard: Binnen de WordPress Toolkit kunt u al uw WordPress-websites beheren. Hier kunt u thema’s, plugins en kernupdates beheren, evenals beveiligingsinstellingen controleren.
  2. Themakeuze en Aanpassingen: U kunt thema’s selecteren uit de WordPress-themabibliotheek en deze aanpassen aan de behoeften van uw website.
  3. Plugin-beheer: Voeg functionaliteit toe aan uw website door plugins te installeren en te activeren vanuit de WordPress Toolkit.

Met Plesk en de WordPress Toolkit wordt het proces van het bouwen en beheren van een WordPress-website aanzienlijk vereenvoudigd. Als hostingprovider kunt u uw klanten een gebruiksvriendelijke en krachtige oplossing bieden om snel en moeiteloos hun online aanwezigheid te creëren en te onderhouden. Deze geïntegreerde tools maken het mogelijk om WordPress-websites efficiënt te installeren, beheren en beveiligen, waardoor uw klanten een vliegende start kunnen maken met hun online projecten.

Tags:

Was dit artikel nuttig voor u?

Ja Nee

Related Articles